Storm Poly

Laatste nieuws

De rust en het mooie weer zijn teruggekeerd

Wat een stormachtige woensdag hebben we gehad. Helaas is er in het land veel schade achtergelaten door Poly. Zo’n heftige storm hebben we nog niet eerder meegemaakt.

Ons park staat rondom in het groen, tussen de bomen en aan de kust. Het was best spannend hoe alles zich zou houden onder deze omstandigheden. Toen de ergste storm was afgeschaald naar flinke wind zijn we met onze ‘mannen’ rondes over het park gaan lopen om te kijken of er schade was.

Wij kunnen gelukkig melden dat op een paar kleine schades (dakpannen) na, het park goed onder de storm uitgekomen is. De mannen hebben woensdagmiddag en donderdag de takken en bomen die er gevaarlijk uitzagen af- en omgezaagd, en de afgewaaide takken en het groen opgeruimd. Vandaag is onze huishovenier weer op het park aan het werk, het wordt weer helemaal netjes.

De rust en het mooie weer zijn weer teruggekeerd op het park, het is er weer prima vertoeven. We kunnen ons nu weer  focussen op het seizoen en op het ontvangen van vele blije gasten.

Heeft u onze nieuwe Duincottages al bekeken? Op de site van Egmond Verhuur: Vakantiehuizen | Egmond Verhuur vindt u onze spiksplinternieuwe parels.

We zien u graag op het park!